ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Χαλιά λαμπερά & αναζωογονημένα!

Στο ταπητοκαθαριστήριο ΙΚΑΡΟΣ – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών παντός τύπου -μηχανής, χειροποίητων, ολόμαλλων, μεταξωτών, με εξειδικευμένες και σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, προβαίνουμε στην ολοκληρωμένη περιποίηση των χαλιών σας με περισσή επαγγελματική φροντίδα! Αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού, φροντίζουμε και για την ασφαλή φύλαξη των χαλιών, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. 

Στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζουμε κάθε χαλί ξεχωριστά, ανάλογα με τις απαιτήσεις καθαρισμού του. Αρχικά γίνεται το τίναγμα των χαλιών σε ειδικό μηχάνημα και ακολουθούν οι διαδικασίες πλύσης, ξεβγάλματος, στραγγίσματος και στεγνώματός τους. Όλα τα στάδια καθαρισμού λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε ύφανσης και τύπου χαλιού. Στο τέλος, τα χαλιά συσκευάζονται και φυλάσσονται σε ιδανικές συνθήκες, μέχρι τη στιγμή που θα ζητήσετε την παράδοσή τους στο χώρο σας. 

Μέλημά μας, στο ταπητοκαθαριστήριο ΙΚΑΡΟΣ – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο αποτελεσματικός καθαρισμός του χαλιού σας, απαλλάσσοντάς το από ακάρεα, αλλά και η διατήρηση των χρωμάτων του, ώστε να σας το παραδώσουμε λαμπερό και αναζωογονημένο, σαν καινούριο! Χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον, το οποίο σεβόμαστε απόλυτα. Επιπροσθέτως, κάνουμε χρήση μόνο αντιαλλεργικών απορρυπαντικών, για την προστασία του οικιακού σας χώρου από αλλεργιογόνους παράγοντες. 

Όταν τα χαλιά/οι μοκέτες/οι φλοκάτες σας έχουν καθαριστεί σωστά και αποτελεσματικά, το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε είναι, επίσης, καθαρό και υγιές! Κι αυτό, γιατί ο εις βάθος καθαρισμός των χαλιών απομακρύνει τον κίνδυνο ανάπτυξης επιβλαβών βακτηριδίων και ακάρεων. Στο ταπητοκαθαριστήριο ΙΚΑΡΟΣ μπορούμε να παράσχουμε την κατάλληλη περιποίηση για τα χαλιά σας, με τον άψογο επαγγελματισμό και τη συνέπεια που μας διέπει, επί 30 συναπτά έτη!