ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Καλύπτουμε τις πιο απαιτητικές ανάγκες για καθαριότητα! 

Στο ταπητοκαθαριστήριο ΙΚΑΡΟΣ – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, στην περιοχή Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης, προβαίνουμε και σε επιτόπου καθαρισμούς σαλονιών, με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες/καρέκλες του σαλονιού σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να γίνουν εστία μικροβίων και ακάρεων. Επιπροσθέτως, υπάρχουν σίγουρα δύσκολοι λεκέδες, που χρήζουν επαγγελματικής φροντίδας για να εξαφανιστούν, όπως η μπογιά, το γάλα κ.ά.

Γενικότερα, παράγοντες όπως η σκόνη, ο καπνός από τα τσιγάρα και το καυσαέριο φθείρουν σε μεγάλο βαθμό τα έπιπλα του σαλονιού σας. 

Με άρτια τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, στο ταπητοκαθαριστήριο Ίκαρος αναλαμβάνουμε, επιτυχώς, τον αποτελεσματικό καθαρισμό του σαλονιού σας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Απαλλάσσουμε τους καναπέδες σας από ακάρεα, διατηρούμε τα χρώματα και τη ζωντάνια τους. Χρησιμοποιούμε, μόνο, πιστοποιημένα & υποαλλεργικά καθαριστικά προϊόντα. 

Διατηρήστε καθαρό το σαλόνι σας & διασφαλίστε την υγιεινή του χώρου, 
όπου περνάτε πολλές ώρες με την οικογένειά σας! 

Επαγγελματικοί καθαρισμοί σαλονιών, στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να έρθουμε στο χώρο σας