ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ

Μοναδική αίσθηση καθαριότητας…

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών, τα οποία παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε, δωρεάν, στο χώρο σας. Με σύγχρονο εξοπλισμό και ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, επιτυγχάνουμε τον άψογο καθαρισμό και την απολύμανση των κλινοσκεπασμάτων σας, χαρίζοντάς τους μοναδική αίσθηση καθαριότητας! 

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες μπορεί να αποτελέσουν ένα βιότοπο για σκόνη, ακάρεα, κοριούς, και άλλους μικροοργανισμούς. Κατά συνέπεια, ο απόλυτος καθαρισμός και η αποστείρωσή τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη διασφάλιση της υγιεινής στο χώρο που κοιμόμαστε καθημερινά! Αξίζει να σημειωθεί ότι διάφορες αλλεργίες, αλλά και άσθμα, μπορεί να προκληθούν από τα ακάρεα και τους μικροοργανισμούς που μαζεύονται σε ένα πάπλωμα ή μια κουβέρτα. 

Στο ταπητοκαθαριστήριο ΙΚΑΡΟΣ – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, στο Ηράκλειο, δεσμευόμαστε για τον άψογο καθαρισμό των σκεπασμάτων σας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε επαγγελματικά πλυντήρια-στεγνωτήρια και χρησιμοποιούμε οικολογικά και αντιαλλεργικά απορρυπαντικά. Τα παπλώματα και οι κουβέρτες καθαρίζονται και απολυμαίνονται, ενώ τα χρώματά τους παραμένουν «ζωντανά» και έντονα! 

Χαρείτε τον ύπνο σας με μια ξεχωριστή αίσθηση καθαριότητας & φρεσκάδας! 
Κοιμηθείτε σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής, απαλλαγμένοι από τα ακάρεα της σκόνης.

Εμπιστευθείτε μας για τον καθαρισμό του παπλώματος και της κουβέρτας σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας
& ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρουμε!